Periodistes i touroperadors dels Estats Units visiten la comarca

Press-famtrip Wholesalers USA maig 09
En el marc de les accions portades a terme per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de Costa Daurada i l’agència General Wholesalers (secció Fine Wine & Gourmet Travel), s’ha dut a terme un viatge de familiarització i de premsa amb un touroperador i tres periodistes especialitzats en gastronomia i vi dels Estats Units.
L’objectiu del viatge és ultimar el paquet enoturístic que volen ofertar de cara al 2010, que inclou la visita de les zones del Penedès i el Priorat, i donar-lo a conèixer a través dels mitjans de premsa convocats.
El grup estava integrat també per un representant de l’Oficina de Turisme d’Espanya a Miami i la directora de màrketing de Fine Wine and Gourmet Travel.
El dijous 28 de maig van passar el dia al Priorat acompanyats per l’Oficina de Turisme. En primer lloc van visitar el poble de Siurana, l’Hotel la Siuranella i van dinar al restaurant Els Tallers del mateix hotel on prèviament van poder gaudir d’un tast comentat d’olis de la DOP Siurana. A continuació van visitar la Cartoixa de Scala Dei i el celler Buil&Giné, i per acabar el dia, el Castell del vi de Falset i l’Hostal Sport on van sopar. El grup es va allotjar a l’Hotel Abadia del Priorat de Torroja.