Touroperadors d'enoturisme i senderisme envien els seus primers clients al Priorat

Clients Epicurean Ways setembre 09
Des de començaments d'estiu, tres nous operadors turístics estrangers han començat a enviar clients a la nostra comarca. Es tracta d'agents de viatges d'Estats Units, Regne Unit i França que van conèixer el Priorat gràcies als viatges de familiarització organitzats l'any passat per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de Costa Daurada i l'Oficina de Turisme del Priorat.
En el cas d'Estats Units (Epicurean Ways)  i Regne Unit (The Unique Traveler) són petites empreses especialitzades en enoturisme i gastronomia . Epicurean Ways ofereix un paquet de viatge tancat que combina l'entoturisme i el senderisme, activitat molt de moda tant als Estats Units com al Canadà. The Unique Traveler, en canvi, ofereix viatges a mida al voltant de l'enoturisme. En el cas de França (Allibert Trekking), és una agència dedicada exclusivament al senderisme i una de les empreses més grans d'aquest sector del país veí. El producte que ofereix al Priorat és un paquet ja dissenyat per fer en llibertat, és a dir, sense guia.
Els paquets de senderisme que es venen al Priorat solen tenir una durada d'una setmana i inclouen diversos allotjaments segons la ruta.