La Ruta del Vino de la Rioja Alavesa visita el Priorat en viatge de formació.

ruta_vino_rioja_alavesa_tcm5-16810_1.jpg
L’associació que gestiona la Ruta del Vino de la Rioja Alavesa ha realitzat un viatge de formació pel Priorat adreçat a empresaris i polítics de la zona amb l’objectiu de conèixer la realitat enoturística de la comarca.
El grup, va ser rebut el passat dimarts dia 12 de juliol pel vicepresident del Consell Comarcal del Priorat, el sr. Juan Carles García, a la seu de l’entitat avanç que David Esteller, tècnic turisme, fes una xerrada sobre els projectes enoturístics que s’estan desenvolupant a la comarca del Priorat. La Rioja Alavesa va mostrar molt interès en conèixer profundament el projecte que gestiona el Consell Comarcal del Priorat dels Camins del Vi i de l’Oli, unes passejades pels paisatges de vinya i d’olivera a través dels camins històrics i tradicionals que permeten descobrir el món del vi i de l’oli des de la perspectiva del paisatge.
Els membres del viatge van visitar i experimentar durant el dia diverses propostes enoturístiques de la comarca. Des del Consell Comarcal del Priorat es valora molt positivament que un territori pioner a nivell estatal en quan al desenvolupament de l’enoturisme s’hagi fixa’t amb aquesta zona per a desenvolupar un viatge de formació per als seus empresaris. La Rioja Alavesa presenta moltes similituds a nivell d’oferta enoturística amb el Priorat i es tracta d’un model a seguir en quan a l’alt nivell de col•laboració entre el sector públic i el privat. En aquest sentit tots dos territoris no descarten amb un futur poder treballar conjuntament amb el desenvolupament de determinats projectes.