El Priorat, destí recomanat als vols Sevilla-Reus

Presstrip Sevilla juny 09
El Priorat es promocionarà, juntament amb altres destins de la Costa Daurada, en la campanya publicitària que duu a terme el Patronat de Turisme de Costa Daurada en les noves línies de baix cost que ofereix la companyia Ryanair des de l'aeroport de Reus, que enllaçaran Santiago de Compostela i Sevilla.
El passat 28 de maig va ser un grup de 6 periodistes gallecs els que van visitar breument la comarca. L'Oficina de Turisme del Priorat els va mostrat el Castell del vi de Falset i a continuació van visitar un celler. Els mitjans participants van ser l'agència de comunicació Suba&Siga, el dirari El Mundo, Santiago Siete, El Correo Gallego i Tierras de Santiago.
El diumenge 28 de juny va ser el torn d'un grup de periodistes sevillans qui es va apropar fins al Priorat. També se'ls va acompanyar al Castell del vi i a un celler. En aquest cas entre els mitjans participants van destacar els radiofònics amb la Cadena Ser, Onda Cero o la Cadena Cope, tot i que també va comptar amb la presència de la premsa escrita amb el Diari de Sevilla, el Correo de Andalucía i l'Asociación de la Prensa de Sevilla.