El Consell Comarcal recupera els camins antics entre Porrera-Poboleda i Torroja

150620100730_1.jpg
El Consell Comarcal, a través del Pla de Foment del Turisme, ha recuperat els camins antics entre Porrera, Poboleda i Torroja del Priorat. Recentment s’ha firmat un conveni amb els ajuntaments d’aquestes localitats per al desenvolupament d’aquesta actuació que ha estat finançada a través del Pla que gestiona el Consell Comarcal del Priorat amb el suport de la Direcció General de Turisme.
Aquesta actuació, que s’emmarca dins el projecte de crear una xarxa de camins del Priorat iniciat el 2006, és un pas més endavant per tal convertir el Priorat amb una destinació per a ser descoberta peu i per tal de que es conegui el món del vi i de l’oli des de la perspectiva del paisatge.
Les actuacions han consistit amb el desbroçat, despedregat, anillevat del ferm, la senyalització direccional i de continuïtat.
El gerent del Pla de Foment, David Esteller, argumenta que ”gràcies a aquest projecte s’està recuperant un patrimoni local que havia quedat en desús” i que el que “es pretén generar activitat econòmica mitjançant la creació de productes turístics adreçats a diferents segments de demanda”
El projecte finalitzarà amb la recuperació del Camí dels Horts de Guiamets i els Camins antics entre Masroig, Molar i Bellmunt.