Cates comentades d'oli, dels vins de la DO Montsant i DOQ Priorat al Corte Inglés

POrtadacates0_1.jpg
Aquest mes d’octubre en el marc de “Ámbito Cultural de El Corte Ingles” i en el Centre Comercial de Tarragona, tot coincidint amb el primer aniversari de la seva inauguració tindrà lloc tot un seguit de presentacions i tastos de tres dels productes més emblemàtics de la comarca del Priorat: “Els olis del Priorat”, “Els vins de la DO Montsant” i “Els vins de la DOQ Priorat”, així com la Fira “Comarca Priorat, cultura de qualitat”.

Presentació de “Els olis del Priorat”
L’oli d’oliva verge extra és un producte emblemàtic del Priorat. El conreu de l’olivera és present en aquestes terres des de fa milers d’anys i en algunes poblacions de la comarca la producció d’oli s’ha convertit en el cultiu principal. De novembre a gener es recol•lecten les olives i se n’extreu el suc natural, un oli d’oliva verge extra de la millor qualitat, capaç de compartir taula amb els millors vins, trets diferencials de la cuina del Priorat.
En aquesta presentació us convidem a iniciarvos en el tast d’olis i a degustar un dels millors olis d’oliva verge extra.
PRESENTACIÓ I TAST: “Els olis del Priorat”
Dilluns 10 d’octubre a les 19 h.

Presentació “Els vins de la DO Montsant”
Als territoris de la DO Montsant el vi és sinònim de vida i esforç, de tenacitat i d’il•lusió. Aprofitant l’experiència dels més grans, un grup de viticultors i enòlegs molt joves han aconseguit fer visible una petita denominació en el context mundial del vi.
Us convidem a conèixer i a degustar aquests preuats vins de la DO Montsant.
PRESENTACIÓ I TAST “Els vins de la DO Montsant”
Dimarts 11 d’Octubre a 19 h.

Presentació “Els vins de la DOQ Priorat”
La Denominació d’Origen Qualificada Priorat abraça un petit territori, que no arriba a les 20.000 ha, de les quals només 1.600 han estat plantades amb vinya. L’orografia és molt accidentada, “cataclismàtica”, en paraules de Josep Pla. Les vinyes produeixen poc si es compara amb altres zones vinícoles. A canvi, ofereixen un raïm excepcional que, en mans dels apassionats vinaters, acaba convertint-se en uns vins reconeguts per tots pel marcat caràcter i l’extraordinària complexitat que emanen.
Us convidem a conèixer i a degustar aquests preuats vins de la DOQ Priorat.
PRESENTACIÓ I TAST “Els vins de la DOQ Priorat”
Dijous 20 d’Octubre a les 19 h.


+info i reserves
informacio_tgn@elcorteingles.es
Departament d'Informació. Planta Baixa del Corte Inglés Tarragona